De meeste mensen willen graag up-to-date blijven qua merken en technologie. De hele wereld lijkt in te spelen op de trends die er op dat moment gelden, omdat mensen gek zijn op erbij horen. Ze willen niet achterblijven bij hun buurman of zwager, ze willen eigenlijk net iets beter of nieuwer zijn dan deze kennissen of familieleden, om de ander te imponeren. Dit zit in mensen hun aard: ze zijn niet snel tevreden en willen graag zoveel mogelijk materiële zaken bezitten om . Maar, van geld word je niet gelukkig, alhoewel het wel handig kan zijn om wat geld achter de hand te hebben. Vandaag de dag zijn er diverse merken erg populair. Maar, welke merken zijn dit precies? Lees dat snel hieronder!

Apple

Het merk Apple domineert al een paar jaren de markt qua technologie en elektronica. Het merk Apple heeft altijd het nieuwste van het nieuwste, iets wat gadgetfreaks enorm aanspreekt. Een nieuw snufje op het nieuwste model Macbook, waardoor je eenvoudig met mensen over de hele wereld kan chatten, of een model waardoor je met een vingerknip je geld kan beheren en in diverse potjes kan onderbrengen. Je kan het zo gek niet bedenken, of Apple heeft wel iets nieuws bedacht waar ze een pilot mee gaan houden om te kijken of de innovatie aanslaat bij de consument. De consumentenbond is altijd vol lof over Apple: hun producten werken als een tierelier, en ook de designs zijn een lust voor het oog. Apple is een populair merk, en dat weet Apple maar al te goed. Dat is een van de redenen waarom Apple zich kan veroorloven de prijzen hoog te houden: de echte liefhebbers kopen hun producten toch wel!

Instagram

Iedereen zit tegenwoordig op Instagram om zijn of haar mooiste kiekjes te delen. Op deze manier laat je weten dat je meedraait in de huidige maatschappij en ertoe doet: jij maakt ook dingen mee die de moeite waard zijn! Je zit een luxe restaurant waar ze maar liefst zeven gangen serveren, en per gang moet er natuurlijk een fotootje worden gemaakt voor ’the Gram’. Je houdt je vrienden en familieleden goed op de hoogte van je leven. Maar, het kan natuurlijk ook prettig zijn om een paar dagen radiostilte te houden. Instagram is een medium dat ook veel verdriet kan veroorzaken, omdat het leven mooier wordt afgebeeld dan het daadwerkelijk is. Op deze manier kan je in een soort depressie raken, omdat je denkt dat iedereen veel knapper en slimmer is dan jij. Onzin! Laat je niet misleiden door dit sociale medium: de echte momenten en foto’s worden niet gedeeld!